Foci

Korcsmár kikerült a kezdőből

Korcsmár Zsolt (Korcsmár Zsolt)
Korcsmár Zsolt (Korcsmár Zsolt)

A magyar válogatott védője a szerdai válogatott meccs miatt nem játszott a Kalsruhe ellen. Stieber Krisztián viszont igen, ráadásul a szöglete után egyenlített a Greuther Fürth, majd a győzelmet is megszerezték (1-2).

A válogatott szempontjából Korcsmár Zsolt folyamatos játéka felettébb fontos lenne, reméljük csak a szerdai csehek elleni meccs miatt pihentette a Greuther Fürth kalsruhei vendégjátéka alkalmával Frank Kramer edző.

Stieber Krisztián viszont azok után, hogy a klub honlapján a mérkőzész az ő interjújával vezették fel a kezdőben kapott helyet a Bundesliga2 negyedik fordulójának pénteki rangadóján. Nem mellesleg a pillanatnyi 2. fogadta az elsőt.

A szélső így egészen közelről figyelhette, amint a 39. percben a hazai Michael Vitzthum az oldalvonal mellől jó 45 méterről a kapu elé próbálja ívelni a labdát. A “zsuga” szerencséjére lecsúszott és a meglepett Hesl kapus felett a hálóban landolt. (1-0) Potya volt a javából.

A hazai közönség lassan elkönyvelte a győzelmet, de előbb a 75. percben Kraus lőtte a Stieber szögletét követő kavarodás után a kapuba a labdát, majd a 86. percben Drexler is betalált.

A Greuther Fürth ezzel hibátlanul, 12 ponttal vezeti a német labdarúgó bajnokság 2. vonalát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik