Foci

„Ha elhisszük, hogy ennyit tudunk, sose nyerünk”

Kabat-Peter(960x640)(2).jpg (kabát péter, )
Kabat-Peter(960x640)(2).jpg (kabát péter, )

A Kaposvár és az Újpest is a három pont megszerzésére hajt az OTP Bank Liga 4. fordulójának nyitómeccsén.

Pénteken két olyan együttes csap össze egymással, amely nem éppen álomszerűen rajtolt a bajnokságban. A hazai környezetben játszó Kaposvár például nem, hogy nem nyert eddig, de még csak pontot sem szerzett és a két rúgott gólra sem lehetnek túl büszkék a sereghajtó Rákóczinál. Nem meglepő, ha három ponttal szeretnék ünnepelni a klub 90. születésnapját.

„Bár a Debrecentől, a Kecskeméttől és a Pápától is kikaptunk, de a mutatott játék alapján az utóbbi két találkozón egyaránt pontot érdemeltünk volna. A csapat most már valóban szeretne elmozdulni jelenlegi helyzetéből, így az Újpest elleni hazai rangadón nem lehet más a cél, mint a győzelem” – mondta kaposvári oldalról Kovács Olivér a rakoczifc.hu-nak, aki szerint az eddigi eredmények ellenére sem szabad letargiába esni.

„Ha most elhisszük magunkról, hogy mi tényleg ennyit tudunk, akkor soha nem fogunk meccset nyerni ebben a bajnokságban. Szerintem a mi csapatunk sokkal többet tud annál, mint amit eddig nyújtott.”


Kozma István bizakodva tekint az idegenbeli meccs elé
Fotó: ujpestfc.hu

Az Újpest vereséggel kezdte a bajnokságot és azóta ugyan összegereblyézett négy pontot a Kozma István, Marc Leliévre kettő által dirigált lila-fehér alakulat, egyelőre nem volt meggyőző a IV. kerületiek játéka. Legalábbis 90 percen át biztosan nem.

„Az a célunk, hogy a Kaposvár ellen már végig a mi akaratunk érvényesüljön. Ez nem lesz könnyű, mert a Kaposvár otthon mindenkire veszélyes ellenfél. Ennek ellenére szeretnék három ponttal távozni a Rákóczi Stadionból péntek este” – mondta Kozma az ujpestfc.hu-nak.

A klub legendája annak is örül, hogy a keret folyamatosan erősödik, Simon Ligot és Bojan Sankovic már bemutatkoztak, a spanyol védő Juanan pedig csütörtökön írt alá az Újpesthez.

Érdekes összecsapás lesz, az biztos.

OTP Bank Liga, 4. forduló – péntek

Kaposvári Rákóczi – Újpest FC 19 óra – TV: Sport 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik