Foci

A román edző szerint így esélyük sincs ellenünk

Magyarorszag-Romania(960x640)(1).jpg (magyar-román, hrutka jános, viorel moldovan)
Magyarorszag-Romania(960x640)(1).jpg (magyar-román, hrutka jános, viorel moldovan)

Míg a magyar focisták a csehekkel, addig a románok a szlovákokkal játszottak 1-1-es döntetlent szerdán.

Victor Piturca, a román labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya egyáltalán nem volt elégedett csapata – a sorsdöntő szeptember 6-ai világbajnoki selejtező előtti – barátságos mérkőzésen mutatott játékával – derül ki a csakfoci.hu cikkéből. A tréner úgy véli, ha ugyanígy játszanak, akkor esélyük sincs nyerni Magyarország vagy Törökország ellen.

Nyugodt voltam a második félidő elején, de korai volt az öröm. Ez van, tanulságként kell szolgálnia ennek a meccsnek, hiszen két olyan mérkőzés vár ránk, ahol egyszerűen nem bukhatunk el” – értékelt Piturca a meccs után. Ami pedig a magyar csapat elleni selejtezőt illeti, azt mondta: “Szlovákia játékerőben nagyjából ugyanazt képviseli, mint a magyarok. A magyaroknak van egy-két igen kiváló játékosuk, szóval erős ellenfélre számítok, de a szlovákok is ugyanez a szint, ha nem figyelsz oda, már le is futottak”. Hozzátette, több gondjuk is akad a tétmeccsek előtt, hiszen nem tudja, hogy számíthat-e Adrian Mutura szeptemberben, illetve fontos, hogy megfelelő állapotba kerüljön Ciprian Marica, Gabriel Torje és Alex Bourceanu.


Budapesten a 92. percen vették el tőlünk a győzelmet
Fotó: MTI / Kovács Tamács

A Románia – Magyarország világbajnoki selejtezőt szeptember 6-án játsszák Bukarestben. A budapesti zárt kapus találkozó eredménye 2-2 lett.

Így ikszeltek a szlovákok ellen a románok:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik