Foci

DVTK: elengedik Rudolfot és Seydit

rudolf gergely (rudolf gergely, )
rudolf gergely (rudolf gergely, )

Már a levegőben lógott, hogy Rudolf Gergely és I'lmam Seydi hamarosan távozik Diósgyőrből. Ez most úgy tűnik, be is következik.

Jöhetnek az ajánlatok
Fotó: dvtk.eu
A Diósgyőr nem kezdte jól a szezont, hiszen bár pontot mentettek a Győr és az MTK ellen, a Debrecen otthonában csúfosan leszerepeltek. A zakó után Tomislav Sivic és Kovács Zoltán kilátásba helyezte, változások jönnek a piros-fehéreknél.

Rudolf Gergely, akit a DVTK  2012 nyarán igazolt le, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mindössze egyszer talált be az előző idényben és ez már a szurkolóknak sem tetszett, bár sokáig megvolt a bizalom a válogatott futballista iránt. Ugyanez igaz I’lmam Seydire is, hiszen a francia-szenegáli támadó csak árnyéka önmagának.

“Rudolf Gergely és l’Imam Seydi szabadlistára került, azaz megfelelő ajánlat esetén nem gördítünk akadályt távozásuk elé. Mindkét játékos élő szerződése ellenére szabadon tárgyalhat, a DVTK pedig várja az ajánlatokat. A Győri ETO elleni mérkőzést követően azzal keresett meg Rudolf Gergely, hogy nem érzi jól magát Diósgyőrben, ezért távozni szeretne. Úgy gondolom, ilyen körülmények között nem tudja teljes tudásával szolgálni a DVTK-t, ezért elengedjük. Megfelelő ellentételezés fejében távozhat a válogatott csatár” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató, majd hozzátette: “A francia-szenegáli támadóval Szivics Tomiszláv vezetőedző közölte, hogy a továbbiakban nem számít rá, ezért keressen magának másik csapatot, amely hajlandó élő szerződéséből kivásárolni.”

A Diósgyőr a 4. fordulóban a Kecskemétet látja vendégül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik