Foci

Garami József: “Önveszélyesen fociztunk”

mtk-haladás (mtk hungária, szombathelyi haladás, )
mtk-haladás (mtk hungária, szombathelyi haladás, )

Pénteken megkezdődött az OTP Bank Liga 3. fordulója. Az MTK a szombathelyieket fogadta, és bár a Haladás jól játszott a Videoton és a Győr ellen is, a fővárosiak számítottak a meccs esélyesének.

Azonban mégsem tudták otthon tartani a három pontot a kék-fehérek, hiszen egy remek kontra után – Radó kiváló megoldását követően – Ugrai vette be Groppioni kapuját. A második felvonásban csak kapufáig jutott az MTK, így a Haladás megszerezte idei első sikerét.

“A Haladás jó csapat, hetven percig hasonló erényeket mutattunk, nekünk is voltak helyzeteink. A gólnál hibáztunk, lekontráztak minket. A második félidő első 20-25 percben nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítésért, de nem jött össze. A végén kitámadtunk, a próbálkozásaink már önveszélyesek voltak” – mondta Garami József, a hazaiak mestere.

Kollégája, Artner Tamás érthetően boldog volt a siker miatt: “Nagy öröm a számunkra a győzelem, mert nagyon nehéz sorsolásunk van, kezdtünk a Videotonnal, aztán a Győri ETO, most pedig az MTK, majd jön a Debrecen, eddig három meccsből van 4 pontunk, erre büszkék lehetünk. Ha az egész mérkőzést, a játék képét és a helyzeteket nézzük, akkor megérdemelten nyertünk. Radó óriási értéke csapatunknak, az eddigi három mérkőzésünkön gólokat rúgott, gólpasszt adott, 11-est harcolt ki, azt lehet mondani, hogy még jobb formában van, mint tavaly tavasszal, amikor befejeztük a szezont. Ugrainak is nagyon örülök, az első fordulóban nem adták meg a gólját, most az ő találata jelentette a győzelmet, úgyhogy szépen fejlődnek a fiatal srácaink, a rutinosabbak pedig szintén olyan játékot nyújtanak, hogy mellettük építgethetjük őket.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik