Foci

Bombázókkal hergelik a játékosokat Hollandiában

nijmegen (nijmegen)
nijmegen (nijmegen)

A NEC Nijmegen vezetősége különös döntősre szánta el magát: a csapat mérkőzései után az adott meccs embere autómosásban részesül, amit bikinis hölgyek végeznek el.

A holland klubnál úgy érezték, hogy az együttes csapattagjainak nem jelent elég motivációs erőt a találkozó legjobbjának járó szokásos pezsgő.

Az élvonalbeli gárda három szőke hölgyet alkalmaz a 2013/14-es szezontól, akik speciális szolgáltatásban részesítik a Nijmegen összecsapásainak kiemelkedő tagjait. A lányok a meccsek után bikiniben tisztítják meg a jól teljesítő focisták járgányait.

Palsson megörökítette a “nyereményét”
Fotó: Twitter

Az első nyertes Victor Palsson, a Liverpool ifjúsági csapatának egykori vezéregyénisége volt, aki az Osasuna elleni, 1-1-re végződő felkészülési mérkőzésen érdemelte ki a díjat.

A futballista a Twitteren így hálálta meg a klubvezetés jótékonyságát: „Köszönöm a meccs emberének járó nyereményt. Sosem volt még ennél tisztább a kocsim.”

A NEC háza táján remélik, hogy a játékosokat kellő mértékben tudják majd ösztönözni a felajánlással. Erre valószínűleg szükségük is lesz, hiszen az együttes tavaly a 15. helyen végzett az holland első osztályban, és csak a bennmaradásért vívott playoffban sikerült kiharcolniuk, hogy az élvonalban folytathassák a játékot ebben az idényben is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik