Foci

Gigacégek szponzorálnák a Fradit

ferencvaros(960x640).jpg (ferencváros, )
ferencvaros(960x640).jpg (ferencváros, )

Amennyiben beigazolódik Orbán Viktor jóslata, a Ferencváros labdarúgócsapat több mint félmilliárdos üzletet köthet egy befektetővel.

Nemrégiben Orbán Viktor miniszterelnök azt nyilatkozta, hogy „a Fradinak hamarosan lesz kérője, erősebb és nagyobb, mint bárki másnak”. A blikk.hu tudomása szerint a Mol és az Audi a két legjelentősebb OTP Bank Liga csapatszponzor. Előbbi a Videotonnak 500 milliót, utóbbi a Győrnek 400 milliót fizetett a legutóbbi szezonban. Ha igaz Orbán Viktor feltételezése, akkor a Ferencváros nagyon jól járhat, s többet kaszálhat, mint tavaly akár a bajnok, akár az ezüstérmes.

Egyes találgatások szerint a Sólyom Hungarian Airways és a Telekom szállhat be jelentősebb összeggel a zöld-fehérekbe, de az is elképzelhető, hogy mindketten beruháznak a fővárosi gárdába.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. Vezérigazgatója elmondta, folyamatosan dolgoznak rajta, hogy újabb és újabb szponzorokat szerezzenek a klubnak. Hozzátette, ezekről csak akkor tájékoztathatják a közvéleményt, ha már megszületett a megegyezés.

Az biztos, hogy egyik cég sem dőlne be, ha a Videotonéhoz, vagy a Győréhez hasonló, netán még annál is nagyobb mértékű szponzorációt, marketing célú együttműködést vállalna a Fardival.

Az ománi és egyesült arab emírségekbeli befektetők 1200 milliárd forinos beruházással alakították meg a Sólyom Hungarian Airways . A Magyar Telekom 607,13 milliárd forint árbevétellel és 36,86 milliárd forint nettó nyereséggel zárta a 2012 es tárgyévet. Az anyacég jelenleg a Bajnokok Ligája címvédő Bayern Münchent támogatja – írja a blikk.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik