Foci

Válogatott focistát igazolt a Ferencváros

Fradi(960x640)(2).jpg (ferencváros, fradi, ftc, ferencvárosi tc, )
Fradi(960x640)(2).jpg (ferencváros, fradi, ftc, ferencvárosi tc, )

Akeem Adams 22 esztendős és Trinidad és Tobago labdarúgó-válogatottját erősíti.

A fővárosi zöld-fehérek védelme eddig is foghíjas volt, majd miután Aleksandar Alempijevicet négy hónapra eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága sejthető volt, hogy valakit biztosan igazolnia kell a Ferencvárosnak. Szerdán egy brazil focista, Gerson Guimaraes esetleges érkezéséről írtunk, ám délután mégsem az ő leigazolását jelentették be.

„A mai napon mindenben megállapodott egymással Akeem Adams, valamint a Ferencvárosi Torna Club, így a 22 esztendős, Trinidad és Tobago válogatottjában eddig 9 alkalommal pályára lépett hátvéd klubunkban folytatja pályafutását” – olvasható a fradi.hu-n megjelent közleményben.

Akeem Adams 2008-ban, 16 esztendősen már debütált a trinidadi élvonalban, sőt, abban az esztendőben már felnőtt válogatottnak vallhatta magát. A fradi.hu által csak remek fizikai paraméterekkel megáldott labdarúgóként titulált védő korábban a W Connection, a United Petrotrin és a Central FC-ben csillogtathatta meg tudását, mostantól kezdve pedig az FTC-ben.

„Nagyon örülök, hogy sikerült a Ferencvároshoz szerződnöm. Keményen dolgoztam azért, hogy eljussak idáig. Természetesen tudom, hogy a jövőben is rengeteg feladat vár rám, hiszen minden erőmmel a Fradit akarom segíteni” – mondta bemutatkozó interjújában Adams, aki jellemzést is adott magáról:

„Fizikailag nagyon erős, jól testfelépítésű játékos vagyok. Keményen, a sportszerűség határain belül agresszíven futballozom. Emellett azonban szeretem a technikás megmozdulásokat is. Ami a posztomat illeti, középhátvédként és balhátvédként is bevethetnek.”

A védőnek merész céljai vannak: minden meccset és minden lehetséges címet be akar zsebelni új klubjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik