Foci

Strandon realitás az európai labdarúgó elit

Strandlabdarúgó válogatott (strandlabdarúgó válogatott)
Strandlabdarúgó válogatott (strandlabdarúgó válogatott)

A magyar strandlabdarúgó válogatott csütörtöktől Spanyolországban, közelebbről a Barcelona melletti Torredembarra tengerpartján próbál bejutni az európai "A"- divízióba, azaz a kontinens legjobb 12 csapata közé.

Íme, a labdarúgás egy picinyke, de egyre népszerűbb területe, ahol realitás az európai elit. Csütörtöktől az A-divízióban 12 csapat harcol az Európa-bajnoki címért, és itt dől majd el az is, hogy melyik együttes esik ki, és melyik együttes jut fel a B-divízióból. Merthogy a B-divízió döntőjének, ahol a magyar válogatott is érdekelt éppen az Európa 12 legjobb csapata közé feljutás a tétje.


A szakemberek megállapítása szerint nincs legyőzhetetlen ellenfél, így realitás lehet a feljutás
Forrás: mlsz.hu

Hazánk legjobbjai Olaszországban harcolták ki a jogot a B-divízió döntőjébe jutásra. Most Anglia, Görögország és Csehország válogatottjával küzd majd a csoportelsőségért, a másik csoportban Észtország, Franciaország, Izrael és Törökország szerepel. A két csoportelső játszik majd vasárnap késő délután az A-csoportba jutásért, a többiek a helyosztókon döntik el a B-divízió további sorrendjét.

A csapat kedd délután megérkezett a helyszínre, ahol kedd este lazító-stresszoldó edzést tartott, majd szerdán már a meccsek helyszínén gyakorol.

A torna első hivatalos mérkőzése a miénk, csütörtökön 11.15-kor Görögország ellen lép pályára a válogatott . Görögország nem legyőzhetetlen és mondható el a többi ellenfélről is, így összességében visszafogott, de optimista játékosok és vezetők várják az első találkozót.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Szacskó László, Komáromi Bence

Mezőnyjátékosok: Berkes László, Csoszánszki Dávid, Besenyei Ferenc, Fekete Viktor, Jaksa Péter, Sebestyén Norbert, Simonyi Gábor, Ughy Márk, Weisz Tamás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik