Foci

Jövő héten elmarad a Gyurcsó Ádám Petr Cehc párbaj

gyurcsó ádám és petr cech (gyurcsó ádám, petr cech, )
gyurcsó ádám és petr cech (gyurcsó ádám, petr cech, )

Sem a Chelsea kapusát, sem pedigTomas Rosickyt nem nevezte a cseh labdarúgó-válogatotta jövő szerdán esedékes magyarok elleni barátságos meccsre. Nem kell aggódni, azért maradt még remek futballista a keretben.

A Chelsea kapusa, illetve az Arsenal támadó középpályása nem került be Michal Bilek szövetségi kapitány 18 fős keretébe a cseh szövetség honlapja szerint.  Ha pikírtek akarnánk lenni megjegyeznénk, Cehc visszalépésén nem is csodálkozunk, hiszen a két csapat legutóbbi, tavaly júniusi meccsén az akkori magyar újonc Gyurcsó Ádám igencsak meglepte és hatalmas gólt rúgott neki…

A tavalyi meccsen Csehország – Magyarország 1-2, Gyurcsó remekbeszabott gólja 0:25-től

A két világsztárt így nem láthatja élőben a magyar közönség, viszont ettől még kiváló labdarúgók érkeznek a Puskás Ferenc Stadionba.

Jirácek a Hamburg, míg Gebre Selassie a Werder kezdője, Kadlec a Fenerbahcéval éppen Gulácsinak mutatkozott be BL selejtezőn kedden és Jaroslav Plasilt sem kell bemutatni a Bordeaux közönségének. Összességében a cseh válogatottat 10 légióssal és Václav Procházka és Michael Rabusic személyében két újonccal érkezik Budapestre .

A Magyarország-Csehország összecsapás jövő szerdán 20.30-kor kezdődik.

A cseh labdarúgó-válogatott kerete:

Kapusok:
Jaroslav Drobny (Hamburg), Tomás Vaclík (Sparta Praha)

Védők:
Theodor Gebre Selassie (Werder Bremen), Michal Kadlec (Fenerbahce), David Limbersky (Viktoria Plzen), Václav Procházka (Viktoria Plzen), Tomás Sivok (Besiktas), Marek Suchy (Szpartak Moszkva)

Középpályások:
Vladimír Darida (Viktoria Plzen), Tomás Hübschman (Sahtar Doneck), Josef Husbauer (Sparta Praha), Petr Jirácek (Hamburg), Daniel Kolár (Viktoria Plzen), Jaroslav Plasil (Bordeaux)

Támadók:
Václav Kadlec (Sparta Praha), Libor Kozák (Lazio), Michael Rabusic (Slovan Liberec), Matej Vydra (Udinese)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik