Foci

Ronaldót maradásra bírta a Real

cristiano ronaldo (cristiano ronaldo, )
cristiano ronaldo (cristiano ronaldo, )

Cristiano Ronaldo 2018-ig meghosszabbította szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatánál - a királyi gárda ügyeiben mindig jól értesült Marca internetes oldalának hétfői beszámolója szerint.

A sportnapilap cikke alapján a portugál támadó az eddigi 10 helyett mostantól évi 17 millió eurót (5,1 milliárd forintot) fog keresni, ezzel pedig a spanyol bajnokság legjobban fizetett futballistája lesz, ugyanis ez az összeg 1 millióval több, mint amennyit Lionel Messi kap a Barcelonától.


Cristiano Ronaldo öt évig még marad Madridban
Fotó: AFP

A Marca azt is tudni véli, hogy a Primera División rajtja előtt jelentik be hivatalosan a hosszabbítást, de előbb a klub szeretné lezárni Gareth Bale átigazolását, akiért a hírek szerint csillagászati, 120 millió euró körüli összeget fog fizetni az angol Tottenham Hotspurnek.

Cristiano Ronaldo szerződéshosszabbítása egyúttal véget vet annak a pletykának, mely szerint visszatér korábbi klubjához, a Manchester Unitedhez. Az angol sajtó korábbi értesülései szerint a Real Madrid és a MU képviselői hetek óta tárgyaltak az aranylabdás játékosról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik