Foci

Cristiano Ronaldót eladja a Real Madrid?

cristiano ronaldo (cristiano ronaldo, )
cristiano ronaldo (cristiano ronaldo, )

Angliában arról írnak, hogy a Manchester United és a Real Madrid két hete tárgyal Cristiano Ronaldo átigazolásáról.

Az utóbbi napokban arról folynak a találgatások, hogy Gareth Bale vajon tényleg Madridban köt ki, és ha igen, akkor mennyiért. Pénteken a Daily Star bedobott egy másik bombahírt, amely szerint a Real egy másik üzleten is dolgozik, méghozzá Cristiano Ronaldo eladásán – a Manchester Unitednek.


Cristiano Ronaldo visszatér Manchesterbe?
Fotó: AFP

Igen, annak a csapatnak, amely 2009-ben világrekordot jelentő 94 millió euróért cserébe postázta el a spanyol fővárosba a játékjogát. A portugál világsztár azóta 135 bajnokin 146 találatot jegyzett a blancóknál, nyert egy bajnoki címet, egy spanyol Király Kupát és egy spanyol Szuperkupát. A Bajnokok Ligájában már nem sikerült az áttörés és a Barcelona hegemóniáját sem sikerült teljesen megtörni. Közben Ronaldo állítólag a fizetését is keveselni kezdte.

A Daily Star azt írja, Ronaldót kissé elbizonytalanította madridi jövőjét illetően a Bale körüli hercehurca, főleg mivel a walesi leginkább az ő posztján érzi otthonosan magát. Sőt, a lap úgy tudja, hogy Florentino Pérez, a Real elnöke nemrégiben még kikosarazta a Unitedet képviselő Ed Woodwardot, mondván a portugál nemsokára meghosszabbítja két év múlva lejáró szerződését, ám később kiderült, hogy CR7 inkább visszatérne az Old Traffordra.

A pletyka szerint a két klub között már 12 napja folynak az egyeztetések, a végleges összeg pedig 80 millió font körül lehet.

Érdekes hónap elé nézünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik