Foci

Ronaldo pótlására érkezhet Bale?

gareth bale (gareth bale)
gareth bale (gareth bale)

Ramon Calderon, a Real Madrid korábbi elnöke úgy véli, Gareth Bale-t azért akarják a Blancók megszerezni, hogy bebiztosítsák magukat Ronaldo távozása esetén.

Vajon létrejön az átigazolás? Ha igen, mennyiért?
Fotó: AFP

Lassan már nagyobb a felhajtás a walesi középpályás körül, mint ami hónapokkal ezelőtt Neymart övezte. Ugyanis a Tottenham furcsa játékot űz a Real Madriddal: az angolok tudják, hogy Florentino Perez minden pénzt megadta Bale-ért, ezért ha a spanyolok megadnák a kért összeget, a Tottenham azonnal feljebb srófolja az árat.

Így most már bőven 100 millió euró fölötti összegről beszélhetünk, a legfrissebb hírek szerint kereken 100-at kapna a londoni klub, plusz a fiatal csatárt, Alvaro Moratát.

Ramon Calderon szerint egykori klubja azért öl bele ennyi energiát és pénzt a ügyletbe, mivel az elnök fél attól, hogy Cristiano Ronaldo hamarosan távozik.

“Tudom, hogy Ronaldo nem elégedett az elnök hozzáállásával és viselkedésével. 20 millió eurót kért minden szezonra, de ezt az egyesületnek nehéz elfogadnia. Szerintem az elnök attól tart, hogy Cristiano nem hosszabítja meg a szerződését” – mondta Calderon, aki 2006 és 2009 között volt a Real Madrid első embere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik