Foci

Drámai hajrában bukta el a győzelmet Gulácsi csapata

Gulácsi Péter (gulácsi péter, )
Gulácsi Péter (gulácsi péter, )

A magyar kapus, Gulácsi Péter csapata, a Red Bull Salzburg 1-1-es döntetlent játszott a török Fenerbahcéval a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A büntetőnél tehetetlen volt
Fotó: salzburg24.at

Kedden a BL-kvalifikáció harmadik körét kezdték meg a csapatok: a játéknapon három 1-1-es döntetlen is született, ebből az egyik a salzburgiak játszották.

A Liverpooltól a rendszeres játéklehetőség miatt az osztrák csapathoz igazoló magyar kapus, Gulácsi Péter kezdett a mérkőzésen és jól is védett, hiszen a Fenerbahce minden kísérletét hárította, igaz a törökök nem voltak túl veszélyesek a kapura.

A hazaiak a második félidőben vezetést szereztek Alan révén és az előnyt a hajráig meg is tartották, így úgy tűnt, sikerrel vehetik a meccset, azonban a 94. percben, amikor már csak másodpercek voltak hátra, egy szélről belőtt labdát Ulmer kézzel ütött az alapvonalon túlra, így a játékvezető büntetőt ítélt.

Gulácsi és Cristian nézett farkasszemet a 95. percben, végül utóbbi jött ki győztesen a párharcból, így meglehetősen nehéz dolga lesz a Salzburgnak a visszavágón.

Eredmények – Bajnokok Ligája, selejtező

Red Bull Salzburg-Fenerbahce 1-1 (0-0)
APOEL Nicosia-Maribor 1-1 (1-0)
Molde-Legia Varsó 1-1 (1-0)
Ludogorets-Partizan 2-1 (0-0)
Celtic-Elfsborg 1-0 (0-0)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik