Foci

Vass Ádám már szabadon igazolható

Vass Ádám (vass ádám, )
Vass Ádám (vass ádám, )

Vass Ádám szerződést bontott a román labdarúgó-bajnokságban szereplő CFR Cluj-zsal.

Július elején írtunk róla, hogy a „csefere” több játékos mellett a magyar középpályásra sem számít a továbbiakban. Ennek talán legfőbb oka, hogy Mircea Rednic, az együttes új vezetőedzője olyan szisztémában szeretné játszatni a kolozsváriakat, amiben Vass Ádámnak nincsen helye.


Vass Ádám nem kellett a CFR-nek
Fotó: cfr1907.ro

Szerdán a klub hivatalos honlapján megjelent rövid közleményből kiderül, hogy Vass és a CFR közös megegyezéssel szerződést bontott egymással, azaz a játékos szabadon igazolhatóvá vált. Mindez megkönnyíti számára a csapatkeresést, ugyanis így csak vele (és ügynökével) kell megegyeznie a leendő munkaadónak, ráadásul még egy hónap visszavan az átigazolási piacból, azaz Vassnak még van ideje új együttes után néznie.

A 24 esztendős Vass tavaly nyáron, az olasz Bresciától érkezett Kolozsvárra, ám sajnos a sérülések nem kerülték el: augusztusban lábközépcsont-törést szenvedett, emiatt nem játszhatott csapatával a Bajnokok Ligája főtábláján, majd ugyanez a sérülése kiújult a tavasszal is, így az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában az Inter elleni két összecsapáson sem lehetett ott a pályán. A bajnokságban 15 mérkőzés jutott neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik