Foci

Így végezte ki Szalai a Lipcsét

szalai ádám (szalai ádám)
szalai ádám (szalai ádám)

A Scalke 04 és a magyar válogatott támodója 45 perc alatt kettőt rámolt be aLokomotive Leipzignek. Ezzel az edzőmeccseken jegyzett találatok tekintetében már veri a holland Huntelaart.

Mint tegnap beszámoltunk róla, Szalai Ádám kétszer is jó helyen állt és higgadtan értékesítette a ziccereket a Schalke 04 – Lokomotiv Leipzig felkészülési meccsen (2-1). Az alábbi videón a két Szalai találat mellett a következő apróságokra érdemes odafigyelni.


A még mindig csak 24 éves Szalai Ádám megférfiasodot Németországban. Nem úgy tűnik, hogy másodhegedűsnek készül!
Fotó: AFP

1, Szalai lassan de biztosan és főképp alaposan megerősödött Németországban. A nemrég még magasságához képest vékonydongájúnak számító támadó mára igencsak stabil láb, csípő és derékizomzattal rendelkezik.

2, Bár nemrég azt nyilatkozta a Kickernek, hogy akár a kispadról is segíti csapatát és a Gelsenkirchenben sztárnak számító holland Huntelaart a gólok és a győzelmek megszerzésében, nem árt észrevenni a belőle sugárzó magabiztosságot és gólérzékenységet.

Szalainak ez volt a 7. és a  8. találata a felkészülési meccseken új csapatában, és e tekintetben megelőzte a hollandot, aki ráadásul sérüléssel bajlódik. Jens Kellernek, a csapat 43 éves edzőjének nem lesz könnyű dolga, ha a két játékos között választania kell az augusztus 11-én a Hamburg ellen esedékes nyitómérkőzésen…

Eredmény-Felkészülési mérkőzés

Schalke 04 – Lokomotiv Leipzig 2-1 (2-1)

Gólszerző: Szalai (4., 45.) illetve Rolleder (41.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik