Foci

Annyit fizet a Fradi, mint a Real

David Mateos (david mateos, )
David Mateos (david mateos, )

A spanyol AS információi szerint a Real Madridból kiszemelt David Mateosnak nagyságrendileg az eddigiekkel megegyező fizetést kínál a Ferencváros.

Hogy a világot immár öt éve gazdasági válság sújtja az nem kérdés. Az sem, hogy ennek megfelelően a labdarúgásban is keresik az “új pénzt”, azokon a területeken, mint például Spanyolországban, ahol az állam külön extra adókkal veri a sportjövedelmeket. De hogy egyesek pont Magyarországon találják meg??


David Mateos (balról a második) jelenleg Amerikában edzőtáborozik a Real Madriddal
és a sérül Raphael Varanet helyettesíti
Fotó: AFP

A spanyol kézilabda-invázió – Nagy László hazaköltözése, spanyolok a Veszprémben, Szegeden, Győrben – után most úgy látszik a labdarúgókon a sor. Az első fecskék, a diósgyőri spanyolok ugyan kiöregedtek és hazaköltöztek, de az MTK már igazolt egy ifjú spanyol labdarúgót. A Fradi eddig csak elelőrehaladott tárgyalásokat folytatott a Real Madriddal, de most a spanyol AS tudni véli, hogy a jelenleg Amerikában túrázó David Mateosnak nagyságrendileg ugyanakkora fizetést kínál (!!) a zöld-fehér alakulat, mint amennyit a játékos Madridban keres.

A lap azt is megemlíti, hogy a holland Ricardo Moniz vezetésével 2004 után újra bajnoki címről és BL indulásról álmodik a Fradi. Nyugodt szívvel azt is hozzátehetjük: csodás stadion épül az Üllői úton. Csoda hát, ha a madridi ügyekben bennfentes lap újságírója úgy véli, a budapesti költözés gondolata nem szalajtotta gondterhelt ráncba a 26 éves belső védő homlokát? Sőt! A Fradi sokkal jobb kilátással bír, mint a Real Madrid Castilla…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik