Foci

A Fradit nem hatotta meg a Bayern München

eto-park(210x140)(1).jpg (eto park, )
eto-park(210x140)(1).jpg (eto park, )

Mivel csak gálamérkőzésről van szó, a Ferencváros labdarúgócsapata nem egyezik bele abba, hogy elhalasszák a bajnok Győr elleni rangadóját.

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége úgy döntött, nem járul hozzá a halasztáshoz, vagyis a fővárosi együttes az eredeti időpontban, azaz jövő szombaton szeretné lejátszani a címvédő Győri ETO FC elleni bajnoki mérkőzését.

A IX. kerületi klub kedden a honlapján számolt be arról: a győriek a Ferencvárost és a Magyar Labdarúgó Szövetséget is megkeresték kérelmükkel, mivel jövő vasárnap a Bajnokok Ligája-győztes Bayern Münchent látják vendégül gálamérkőzés keretében.

„Az FTC az OTP Bank Liga 2013/2014-es kiírásának első 6 fordulójában szinte minden héten rangadót játszik, amely tétmérkőzések a bajnokság végkimenetele szempontjából rendkívül fontos jelentőséggel bírnak. További és legalább ilyen fontos érvünk, hogy egy hétközi mérkőzés a szurkolóink számára szinte teljesen lehetetlenné tenné a győri mérkőzésre való eljutást” – áll a Ferencvárosn honlapjára feltett válaszlevélben, amelyben a klub kitér arra is, hogy amennyiben a Győr esetében tétmérkőzésről lenne szó, „semmi akadálya nem lenne a változtatásnak”.

A Real Madridtól igazolhat a Fradi

Spanyol lapértesülés szerint a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Ferencváros szeretné leigazolni David Mateost, a Real Madrid spanyol futballistáját. Az AS című sportnapilap honlapjának beszámolója szerint a 26 éves védőért már ajánlatot is tettek a zöld-fehérek.

Mateos az elmúlt idényben a Real Madrid második együttesét erősítette, korábban két alkalommal is pályára lépett az akkor még a portugál José Mourinho által irányított csapatban: a 2010/11-es idényben az Ajax Amsterdam elleni Bajnokok Ligája összecsapáson, valamint egy Király Kupa-találkozón.

A védő jelenleg a Real Madriddal az Egyesült Államokban készül a következő szezonra, az új vezetőedző, Carlo Ancelotti az Olympique Lyon, illetve a Bournemouth elleni felkészülési mérkőzésen is pályára küldte őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik