Foci

A Real Madridból erősítene a Fradi

David Mateos (david mateos, )
David Mateos (david mateos, )

A Real Madriddal jelenleg az Egyesült Államokban túrázó 26 éves belső védővel, David Mateosszal akarja stabilizálni a védelmét a Ferencváros. Megállapodás még nincs, előre haladott tárgyalások vannak.

A hétvégén az NB1 első fordulójában ugyan a zöld-fehérek hozták a kötelezőnek gondolt pécsi győzelmet, de meglehetősen “neccesen”. A három pont begyűjtéséhez Ricardo Moniz tanítványainak némi játékvezetői segédletre – Szatmári indokolatlan kiállítása a 61. percben – és a szerencsére is szükség volt.

Ami a meccsből leszűrhető, továbbra is keresi a védelmét a Fradi. A holland edző jobb híján Gyömbért játszatta Besic mellett, de nyilván nem ártana a védelem tengelyébe egy olyan játékos, aki rögzített játékhelyzeteknél a fejét is tudja használni. Legalábbis a pécsi Koller fejes gólja erről árulkodik.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a zöldek ezért nem akárhonnan, hanem egyenesen a Real Madridtól akarnak erősíteni. No nem Raphael Varane a kiszemelt, hanem David Mateos, aki a legutóbbi szezonban a spanyol másodosztályban, a Real fiókcsapatában, a Castillában játszott  31 meccset.

A védő nem mellesleg már BL meccset – 2010–2011-es szezonban az Ajax elleni, 4–0-ra megnyert BL-találkozón 10 percet játszott -, és a Real Zaragoza futballistájaként 14 meccsen La Liga mérkőzést is fel tud mutatni.

A védőt a hírek szerint kölcsönvenné a Fradi, de mivel jelenleg az Egyesült Államokban túrázik a Reallal, ügyében egyelőre “előrehaladott egyeztetések folynak”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik