Foci

Bale: „Engedjetek a Realhoz!”

gareth-bale(650x433)(1).jpg (gareth bale, )
gareth-bale(650x433)(1).jpg (gareth bale, )

Gareth Bale, a Tottenham labdarúgócsapatának szélsője is megszólalt, miután az észak-londoniak elutasították a Real Madrid rekordösszegű ajánlatát a fiatal tehetségért.

Jövőre már Real mezben örül góljai után?
Fotó: AFP

81 millió font: igen, ennyit ajánlott a Királyi Gárda a walesi sztárért. Gareth Bale ezt követően dühös volt a vezetőségre, mondván, 2009-ben Cristiano Ronaldót is elengedte ennyi pénzért a Manchester United.

A 24 éves játékos már beszélt Daniel Levy-vel, a Spurs elnökével, aki megerősítette benne, hogy egy ennél is komolyabb ajánlat esetén kiszakadhat az együttes kötelékéből.

„Ígéretet tett nekem. Azt mondta, hogyha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába, és egy megfontolandó ajánlat érkezik be értem, akkor elenged. Nos, az előbbi megtörtént, ráadásul szeretnék a Real Madridban futballozni. Úgyhogy tartsa be a szavát, és üljön le tárgyalni” – mondta Bale a Tottenham elnökének.

André Villas-Boas, a szigetországi gárda menedzserének elmondása szerint jelenleg is tárgyalásokat folytatnak Bale szerződéshosszabbítását illetően. Ennek ellenére, a tehetség kihagyta csapata ázsiai túrájának első mérkőzését a Sunderland ellen, és rendszerint nincs ott az edzéseken sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik