Foci

Életveszélyben a Liverpool sztárja?

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

A brit rendőrség vizsgálja azokat a fenyegető leveleket, melyeket Luis Suáreznek címeztek a Liverpool labdarúgócsapatának szurkolói.

Foghatja a fejét a futballcsillag
Fotó: AFP

A vörösök támadója egyre közelebb áll a csapatától való eligazoláshoz. Az uruguayi hétvégén az Arsenal vezetőivel folytat tárgyalásokat.

Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere a napokban felszólította a drukkereket, hogy ők is próbálják meggyőzni a támadót a maradásról. Az elszánt rajongók azonban félreértették a vezetőedző tanácsát, és fenyegető levelek tömkelegét küldözgetik Suáreznek.

A fanatikusok a Twitteren keresztül próbáltak kapcsolatot létesíteni a csatárral, olykor igen durván.

„Ha a Liverpool véletlenül elfogad egy ajánlatot érted, és te eligazolsz, akkor megtalállak és megöllek” – olvasható egy üzenetben.

A helyi rendőrség egy nyilatkozatban reagált a történtekre, mondván, tudomásuk van az esetekről és vizsgálatot indítottak.

„Az embereknek tisztában kell lennie vele, hogy a törvény szerint felelősségre vonhatók a közösségi oldalakon leírtak miatt” – nyilatkozott a rendőrség szóvivője.

A hír után Ian Ayre, a Liverpool ügyvezető igazgatója is megszólalt. Szeretné, hogy az Arsenal negyven millió fontos ajánlata ellenére Suárez továbbra is a Liverpool keretéhez tartozzon.

„Két ajánlatot is kaptunk már az Arsenaltól, és mindkettőt elutasítottuk. A helyzet ugyanaz Suárezzel, mint eddig volt: nem eladó!” – beszélt Ayre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik