Foci

A Liverpool már kiszemelte Suárez utódját

roberto soldado (roberto soldado)
roberto soldado (roberto soldado)

A londoni Tottenham Hotspur után a Liverpool is meg akarja szerezni a Valencia labdarúgóját, Roberto Soldadót. A spanyol az uruguayi Luis Suárez helyére érkezne.

A Vörösök még mindig nem tudtak dűlőre jutni támadójukkal kapcsolatban, pedig mostanra már csak egy kérője akad, az Arsenal. A Real Madrid lemondott már a játékos szerződtetéséről.

Az Ágyúsok korábban már adtak volna 40 milliót is az uruguayiért, de a Liverpool nem engedi el ennyiért a tavalyi idény házi gólkirályát. John W. Henry, a Pool tulajdonosa az ajánlat hallatán csak annyit kérdezett a Twitter-oldalán, hogy vajon mit szívhattak odaát az Emirates-ben?

Suárez döntése befolyásolhatja Soldado jövőjét
Fotó: AFP

A klub meglepődött azon, hogy csatáruk Anglián belül is hajlandó lenne klubbot váltani, hiszen korábban azt nyilatkozta, nem érzi jól magát az országban mivel rasszizmussal vádolták, ráadásul a pályán góljai mellett mással is felhívta magára a figyelmet. Most viszont kijelentette, ő a Bajnokok Ligájában szeretne játszani amihez muszáj elhagynia klubját, mivel az csak a hetedik helyen végzett a Premier Leauge-ben, azaz nem szerzett jogot arra, hogy induljon bármilyen európai kupában.

Visszatérve a spanyolra, a Tottenham már ajánlott 22 milliót, de a Denevérek visszautasították ezt az összeget. A Liverpool még nem licitált a támadóra, de segít nekik a londoniak hezitálása.

Mindenesetre Suárez jövője a tervek szerint hamarosan eldől (a klub szeretné 48 órán belül letudni a dolgot) és, ha ő megy, akkor Soldado is úti célt változtathat. London helyett a Mersey partjára teheti át székhelyét Valenciából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik