Foci

C. Ronaldo kezet tört

Charlie Silverwood (Charlie Silverwood)
Charlie Silverwood (Charlie Silverwood)

A Real Madrid sztárja hétfőn a Bournemouth vendégeként 6-0-ra megnyert edzőmeccsen egyik szabadrúgását a kapu fölé vágta. A 11 éves Charlie Silverwoodnak a bal keze bánta.

Cristiano Ronaldo az eltévedt lövésen kívül kettőt vállalt. A 22. percben ő nyitotta meg a gólok sorát, szintén szabadrúgásból – akkor jobban célzott -, míg a másodikat is ő jegyezte egy védelmi hibát kihasználva. Az angol másodosztályban érdekelt Bournemouth nem sok ellenállást tanusított…

Az ominózus szabadrúgásnál alig pár centit tévedett, amikor a bomba a szurkolók közé a 11 éves Charlie Silverwood kezére csapódott.

Nagyon fájdalmas volt. Mondtam is a barátaimnak, a világ legdrágább játékosa eltörte a karomat. Láttam, hogy jön a labda felén, a mellettem ülő apám elugrott, én meg az arcomat akartam védeni a lövéstől” – nyilatkozta Charlie, akinek az arcát ugyan sikerült megvédenie, de bal keze két helyen is eltört.

A srác kárpótlásul egy dedikált mezt kapott a Real Madrid játékosaitól. Emlékezets nyári szünet, a fél suli őt fogja irigyelni…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik