Foci

Adamo Coulibalyt most az RC Lens teszteli

adamo coulibaly (adamo coulibaly, )
adamo coulibaly (adamo coulibaly, )

A nyáron a DVSC-TEVA csapatától távozó Adamo Coulibaly egy újabb csapatnál szerepel próbajátékon. Most Franciaországban próbálkozik.

Egy diplomata sem utazik annyit, mint Adamo Coulibaly… A francia futballista szerződése lejártával júniusban távozott Debrecenből, azóta több ország csapatánál is felmerült a neve, többen hívták próbajátékra is. Állítólag érdeklődött iránta a török Denizlispor, a ciprusi APOEL. Olvasni lehetett a portugál első osztályban szereplő Vitória Setúbal megkereséséről is.

Vajon melyik lesz Coulibaly következő csapata?
Fotó:MTI

A magyar NB I kétszeres gólkirálya a múlt héten az angol másodosztályú Charlton Athletic gárdájánál már mérkőzésén is pályára lépett. Gólt nem szerzett, de állítólag elégedett volt vele Chris Powell menedzser.

A legfrissebb hír pedig, hogy Franciaországban, a második ligás RC Lens teszteli őt – erről maga az együttes honlapja számolt be.

Kérdés, Coulibaly számára ez az ajánlat mennyire lesz vonzó. Számos játékos már annak is örül, ha egy komolyabb csapatnál felmerül a neve, a Loki korábbi csillaga ehhez képest már a sokadik próbajátékon vesz részt. Más kérdés, jelen állás szerint úgy tűnik, sehol sem felelt meg igazán. Szerződés nélküli labdarúgóként bármikor aláírhat egy klubhoz, de ha így folytatja, lehet jövőre vagy nem lesz csapata, vagy hazatér – Debrecenbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik