Foci

Már Izraelben van a Győri ETO

Völgyi Dániel (völgyi dániel, )
Völgyi Dániel (völgyi dániel, )

Vasárnap érkezett meg Tel-Avivba a magyar bajnok, ahol kedden lép pályára a Bajnokok Ligája-selejtezőben.

Az eto.hu vasárnap esti tájékoztatása szerint rendben megérkezett a győri labdarúgó-különítményt szállító repülőgép Izrael második legnagyobb városába. A magyar bajnok kedden este, magyar idő szerint 20 óra 30 perckor lép pályára a Maccabi ellen, Pintér Attila csapatának pedig egy kisebbfajta csodát kellene véghezvinnie, ha tovább akar jutni. Márpedig miért ne akarna?


Sokat elmond az első meccsről, hogy Lipták volt a legveszélyesebb győri…
Fotó: MTI

Múlt szerdán az ETO Parkban nem csak a Győrt, de a magyar labdarúgó-társadalmat is hidegzuhanyként érhette, hogy a Maccabi viszonylag simán verte el 2-0-ra a zöld-fehéreket, hatalmasat lépve ezzel a továbbjutás felé. Mindez azt jelenti, hogy Pintér Attila fiaitól minimum két gól kell Tel-Avivban és optimális esetben az is “csak” hosszabbítást ér – igaz már az is nagy szó lenne.

Az nso.hu cikke szerint a Maccabi egyik edzésén megsérült a svéd Rade Prica, aki a győri odavágón tarthatatlannak bizonyult. Egyelőre nem tudni, hogy az izraeliek egyik legveszélyesebb játékosa vállalni tudja-e a játékot a visszavágón.

Kicsit meleg lesz a kedd esti meccs alatt, legalábbis az előrejelzések alapján még este sem fog 25 fok alá menni a hőmérő higanyszála.

Amelyik csapat továbbjut, az a svájci Basellel találja szemben magát a selejtezősorozat 3. fordulójában.

Hétfőtől kaphatóak a jegyek a Bayern München elleni meccsre

A Győri ETO FC hétfőn 10 órától bárki számára elérhetővé teszi, hogy jegyet várásoljon az augusztus 11-i, Bayern München elleni barátságos mérkőzésre. A belépőket az ETO Park Bevásárlóközpontban található ETO Shopban, Győrött a belvárosi Látogatóközpontban (Baross út) – illetve online módon a hivatalos honlapon, a jegyinfo menüpont alatt – lehet vásárolni. Mennyiségi korlát mostantól nincs, ugyanakkor azok a bérleteseink, akik még nem vettek jegyet és kíváncsiak a mérkőzésre, továbbra is 15 százalék kedvezménnyel jutnak hozzá az első belépőhöz – olvasható az eto.hu közleménye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik