Foci

Tito Vilanova nyílt levelet írt a Barca-családnak

tito vilanova (tito vilanova, )
tito vilanova (tito vilanova, )

A betegsége miatt a Barcelona vezetőedzői posztjáról távozó szakember mindenkinek köszönetet mondott.

Megrendítette a labdarúgás világát, hogy Tito Vilanova, a Barcelona vezetőedzője bejelentette, elhagyja a csapat kispadját. Az ok volt megrendítő, kiújult ugyanis betegsége, gégerákkal kezelik.

Azóta rengetegen, köztük rivális csapatok képviselői fejezték ki együttérzésüket, és támogatásukról biztosították a Pep Guardiola távozása után bajnoki aranyat szerző trénert.

A spanyol szakember most nyílt levelet írt, melyben mindenkinek megköszönte, hogy mellett állnak.

“Köszönöm Barca, köszönöm mindenkinek” – írja.

“Öt csodálatos esztendő után, amit a csapattal tölthettem, és amelynek során megvalósíthattam álmaim, ideje szembenéznem a saját küzdelmemmel, és folytatni a harcot a másfél éve kiderült betegséggel. Az orvosok szerint jelenleg nem lehetséges, hogy főállásban dolgozzak egy csapat mellett, de a jövőben is szeretnék a Barcelona közelében maradni, mert imádom a klubot.


Tito Vilanova nagy meccset vív
Fotó: AFP

Nem könnyű otthagyni ezt a nagyszerű társaságot, a személyzetet, a barátaimat, akikkel rengeteg szép élménnyel gazdagodtunk. Nagyon hálás vagyok azért, amit adtak nekem. Szeretnék köszönetet mondani az elnöknek, a klub vezetésének, a sportigazgatónak, Andoni Zubizarretának, hogy bízott bennem, és mindenkinek, aki támogatott.

Mind emberi, mint orvosszakmai oldalról köszönöm Dr. Ramon Canalnak és csapatának, hogy mellettem áll. Nem tudom egyedül végigvinni ezt a harcot, a klub viszont segít abban, hogy felvegyem a harcot. Köszönöm nektek, a szurkolóknak, hogy most, és eddig is mellettem voltatok. Erős vagyok, és úgy hiszem, minden rendben lesz.

Köszönöm a sok támogató üzenetet, ez bizakodva tölt el engem, és a családomat is. Ez egy nagyon nehéz időszak számomra, számítok arra, hogy a média ezt tiszteletben tartja majd.

Sok sikert kívánok a csapat új edzőjének, a világ legjobb csapatának új edzőjének” – fejezte be levelét Tito Vilanova.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik