Foci

Mourinho második meccsét is megnyerte a Chelsea-vel

chelsea (chelsea, )
chelsea (chelsea, )

Az Ázsiában túrázó Chelsea csapata ezúttal a maláj ligaválogatott ellen lépett pályára.

Vasárnap lejátszotta és meg is nyerte második felkészülési mérkőzését a Chelsea labdarúgócsapata. A régi-új menedzser, Jose Mourinho első találkozóján csak egy góllal győzte le a csapat a thaiföldi bajnokság legjobbjaiból álló gárdát. A második meccsen is egy verbuvált gárda volt az ellenfél, ezúttal a maláj ligaválogatott.

A portugál mester a Schwarzer – Ivanovic, Chalobah, Terry, Bertrand – Van Ginkel, Essien – Traore, De Bruyne, Hazard – Lukaku kezdőtizenegyet küldte a pályára. Már a hatodik percben, a mindössze 17 éves Bertrand Traore góljával vezetett az angol együttes. A folytatásban De Bruyne lőtt nagy gólt, majd a leérkezésnél súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A félidő hajrájában Lukaku is betalált.

Mourinho a félidőben szinte sort cserélt, ekkor már a Cech – Wallace, Kalas, Cahill, Cole – Van Ginkel, Ramires – Moses, Hazard, Schürrle – Ba tizenegy volt a gyepen. Később beállt még Josh McEachran, Lucas Piazon és Islam Feruz is. A végén még Victor Moses lőtt szép gólt, majd a hazai csapatnak a szépítés végül összejött, hiszen Fadhli is a kapuba talált.

Eredmény-Felkészülési mérkőzés

Chelsea-Malájzia XI 4-1 (3-0)
Gólszerzők: Traore, De Bruyne, Lukaku, Moses illetve Fadhli

Videó – A mérkőzés összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik