Foci

Jól sikerült a Fradi főpróbája

Ferencváros (ferencváros, )
Ferencváros (ferencváros, )

A Ferencváros 3-0-ra nyert Telkiben szerb ellenfele ellen.

Vasárnap utolsó felkészülési mérkőzésén lépett pályára a Ferencváros labdarúgócsapata, amely Telkiben fogadta a szerb másodosztályú FK Vozdovac együttesét.


Cukic látványos gólt szerzett
Fotó: MTI

A fradi.hu tudósítása szerint a meccs elején fura jelenet játszódott le, egy kutya szaladt be a pályára, de az eb aztán gyorsan elhagyta a gyepet, folytatódhatott a játék. Az első félidőben csak egy gól született, az mondjuk a leírtak alapján látványos lehetett, Cukic szinte az alapvonalról lőtte ki a jobb felső sarkot (1-0).

A második felvonásban tovább nőtt a két fél közti különbség, Böde harcolt ki egy büntetőt, amit Józsi értékesített higgadtan (2-0). A 76. percben érkezett az újabb zöld-fehér találat, a próbajátékon lévő Diallo sarokkal tálalt Valpoort elé, a holland pedig nem hibázott (3-0).

A találkozó végére kitámadott a Vozdovac, de több találat már nem született, maradt a 3-0, jól sikerült az FTC főpróbája.

“Elégedett vagyok a csapat teljesítményével. A labdarúgók minden nap, a mérkőzéseken kívül is nagyon keményen edzenek, és ez meglátszik a játékukon. Jó ellenfelet sikerült legyőznünk, jó teszt volt a mai mérkőzés a bajnokság rajtja előtt. A fiatalokat, Diallót, Holmant és Valpoortot is be tudtuk vetni, mindannyian megoldották a feladatukat. Védők nélkül hoztuk le ezt a találkozót három nullra, ami külön kiemelendő. Magabiztosak vagyunk, így várjuk a bajnokság rajtját” – értékelte a meccset Ricardo Moniz.

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Ferencváros – FK Vozdovac 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Cukic (41.), Józsi (60. – 11-esből), Valpoort (76.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik