Foci

A Vidi labdarúgói megvendégelik a drukkereket

Tóth Balázs (tóth balázs, )
Tóth Balázs (tóth balázs, )

A Videoton labdarúgócsapatának játékosai fizetik az első hazai bajnokin a szurkolók jegyeit.

A székesfehérvári focicsapat elég sok kritikát kapott – joggal – a drukkerektől azért, mert már az Európa Liga-selejtező első körében kiesett a montenegrói Mladost Podgorica ellen. A fiaskó ellenére az együttes szombati, Dunaújváros elleni edzőmeccsére (4-0-ra nyert a Vidi) többszázan kilátogattak és a játékosok kellemes meglepetésére meg is tapsolták a piros-kékeket.


Tóth Balázsék a szurkolók kedvében járnak
Fotó: MTI

“Az egész csapatnak borzasztó jól esett, hogy a szurkolók óriási tapssal fogadtak minket, mikor kifutottunk a pályára a Dunaújváros PASE elleni felkészülési mérkőzés előtt. Ez mindannyiunk lelkének és természetesen a motivációnknak is nagyon jót tett” – idézte fel a történteket a csapatkapitány, Tóth Balázs. A cséká azt is elmondta, a játékosok is kedveskednek a drukkereknek:

“Ezt a rendkívül kedves gesztust úgy döntöttünk a fiúkkal, hogy viszonozni szeretnénk, így a Haladás elleni első hazai bajnoki mérkőzésünkön minden kedves szurkolónk a csapat vendége lesz. A belépőjegyek árát mi álljuk” – mondta Tóth a vidi.hu-nak.

A Videoton jövő vasárnap 16 óra 30 perctől látja vendégül a Szombathelyi Haladást a Sóstói Stadionban, az OTP Bank Liga első fordulójában.

Videó – Így verte a Vidi a Dunaújvárost:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik