Foci

Játékmesterét veszítette a Puskás Akadémia

Szakály Dénesre legalább 3-4 hónap kihagyás vár lábközépcsont-törése miatt.

Szerdán, az FC Kozármisleny elleni felkészülési meccsen súlyos sérülést szenvedett Szakály Dénes, a az élvonalba feljutó Puskás Akadémia egyik meghatározó játékosa. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy eltört a lábközépcsontja, a felépülése legalább 3-4 hónapot vesz majd igénybe.

“Egy teljesen ártalmatlan szituációban történt az eset: elindultam egy hosszú indításra és a kitámasztásnál azonnal fájdalmat éreztem, éreztem, nagy a baj, cserét kértem” – idézte fel a történteket Szakály, aki reméli, hogy jóslatokkal ellentétben már hamarabb visszatérhet a pályára.

A 25 esztendős középpályásnak nagy szerepe volt abban, hogy a felcsúti együttes feljutott az élvonalba, 13 gólt szerzett a PAFC-ben. Benczés Miklós sajnálja a játékmestert, de nem tud mit tenni, már a pótlásán dolgozik:

“Meghatározó játékost, az NB II-es idény legjobbjának megválasztott Szakály Dénes súlyos sérülést szenvedett. Emberileg is nagyon sajnálom Dénest, végigcsinálta a felkészülést, alapemberként számítottunk rá, a kiesése érzékeny veszteség. Meg kell oldanunk a helyettesítését!” – így a szakember, aki azt is hozzátette, hogy az átigazolási piac még nyitva, így korántsem végleges a Puskás Akadémia kerete.

A PAFC az új idény első fordulójának a nyitómeccsén debütál az élvonalban, a Benczés-fiúk Pápára látogatnak július 26-án, pénteken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik