Foci

Juhász Roland hosszú távra aláírt a Videotonhoz

juhász roland (juhász roland, )
juhász roland (juhász roland, )

Rendeződött a válogatott középső védő sorsa: marad Magyarországon.

Vége a kálváriának. Az Anderlechtben korábban szép sikereket elérő, de az utóbbi időben kegyvesztetté váló Juhász Roland marad Székesfehérváron.

Merthogy tavasszal kilenc meccset kölcsönben már a Videotonban játszott, szerzett három gólt is. A játékos nemrég bontotta fel 2014-ig szóló szerződését a belga csapattal, így szabadon igazolhatóvá vált.

A válogatott védő most 2+1 éves szerződést írt alá a Videotonnal.


Juhász Roland itt épp a Kecskemét ellen
Fotó: vidi.hu

„Nagyon örülök, hogy végre végleg rendeződött a sorsom és hogy a Vidiben folytathatom a pályafutásomat. Az elmúlt fél évben megtapasztaltam, hogy mennyire profin működik ez a klub, úgy érzem, a legjobb döntést hoztam meg azzal, hogy Székesfehérvárra igazoltam. Az, hogy ilyen korán búcsúztunk az Európa Ligától, persze most mindenki számára óriási csalódás, korábban éltem már át hasonlót az Anderlecht játékosaként is.

Azonban tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen kudarcot követően még inkább motiváltak lesznek a játékosok, mindenki bizonyítani szeretne. Az Anderlechttel mi az akkor még kis csapatnak számító BATE-Borisov ellen estünk ki a BL-ből, ami legalább akkor meglepetés volt, mint a Vidi mostani búcsúja, azonban az a pofon végül jól sült el, hiszen utána sokkal jobb eredményeket értünk el a belga bajnokságban és később a nemzetközi porondon is.

Biztos vagyok benne, hogy hasonló lesz a helyzet itt a Vidinél is, hiszen egy nagyszerű csapatról van szó, melyben remek játékosok szerepelnek” – nyilatkozta a vidi.hu oldalnak Juhász Roland.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik