Foci

Messi: Neymar jelenti majd a különbséget

Lionel-Messi(650x433)(1).jpg (lionel messi, )
Lionel-Messi(650x433)(1).jpg (lionel messi, )

Az argentin focista már alig várja, hogy együtt játsszon a Barcelona nyári sztárigazolásával.

Szerdán sajtótájékoztatót tartott napjaink egyik, ha nem a legjobb focistája, Lionel Messi. Természetesen a Barcelona klasszisának is megkerülhetetlen téma volt az, hogy munkaadója június elején leszerződtette a brazil Neymart, aki a Santosból érkezett a katalán fővárosba.

“Nagyszerű játékos, nem lesz gondja az átállással. Ezen felül a pályán kívül is fel fogja magát találni. Jó gyerek. Sokat fog adni ennek a csapatnak, egy egyekben nagyon domináns. Ő jelentheti majd a különbséget” – áradozott új csapattársáról Messi.


Lionel Messi már a következő kihívásokra figyel
Fotó: AFP

Az aprótermetű argentin szerint Thiago Alcantara Münchenbe szerződése érthető, hiszen a fiatal spanyol a több játéklehetőség miatt választotta a Bayernt. Egy másik távozó, David Villa Madridba igazolását is megérti, sőt, ezt egy kimondottan jó üzletnek nevezte.

Szintén kihagyhatatlan téma volt a Bayern München ellen összesítésben 7-0-ra elbukott Bajnokok Ligája-elődöntő és a közelgő szezon is. Messi ezekről is vallott:

“A Bayern már eddig is erős csapat volt, Pep Guardiola érkezésével pedig még erősebbek lesznek. A bajnokságban egyértelmű, hogy a Real Madrid lesz a legnagyobb ellenfelünk. A tavalyi BL-fiaskó mindannyiunk számára kellő motivációt jelent, a következő idényben már új kihívások várnak ránk.”

Kötelező volt rákérdezni a focista adócsalási ügyére is, ám Messi amondó, ő semmi rosszat nem tett és megőrzi a higgadtságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik