Foci

Csoda: Rudolf megint gólt lőtt

diósgyőri vtk, rudolf gergely (diósgyőri vtk, rudolf gergely, )
diósgyőri vtk, rudolf gergely (diósgyőri vtk, rudolf gergely, )

A Diósgyőri VTK felkészülési mérkőzésén Rudolf Gergely megint betalált.

Ismét betalált
Fotó: dvtk.eu/Séllei Zsolt

Múlt pénteken, a négycsapatos Király-kupán tizenegyesből volt eredményes a tavalyi szezon egyik leginkább csalódást keltő játékosa, Rudolf Gergely, aki mindössze egyszer tudott gólt lőni az idény során.

Kedd délután a miskolci gárda az izraeli kupagyőztes, a Hapoel Ramat Gan ellen meccselt, és az első félidő még 0-0-val ért véget, bár a piros-fehéreknek több helyzetük volt.

A második felvonásban aztán hátrányba került a DVTK, de Rudolf megmentette a meccset és nem hagyta kikapni csapatát: a 62. percben buktatták a tizenhatoson belül, majd ő maga végezte el a büntetőt, ami a hálóban kötött ki (1-1).

Több gól már nem született, így maradt a döntetlen. A válogatott csatár nyári termése: két gól, mindkettő tizenegyesből. Remélhetőleg ezt a számot túlszárnyalja majd élesben.

“Az első félidőben az történt, ami az eddigi felkészülési meccseinken: kidolgoztunk 3-4 ziccert, nem tudtok értékesíteni ezeket, és utána elvesztettük a fonalat – mondta a meccs után Tomislav Sivic, majd így folytatta: – Az eredmény igazságos, a felkészülés sikeres volt, sok munka van a csapatban, nincs sérültünk, de a frissesség természetesen még hiányzik. Thiago a meccs előtti napon érkezett, sokat utazott, fáradt volt, és előtte 20 napig nem edzett, még egy hétig marad próbajátékon, hogy kiderüljön a valós tudása. Barczi jól szállt be, de neki is kell egy kis idő, amíg teljesen utol nem éri magát.

Eredmény – felkészülési mérkőzés, Bük

Diósgyőri VTK – Hapoel Ramat Gan (izraeli) 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Rudolf (67.-büntetőből) illetve Dedia (51.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik