Foci

Sikerével történelmet írt az ETO

győri eto (győri eto, )
győri eto (győri eto, )

A Győri ETO vezetőedzője örül, hogy egy olyan kupát nyert meg csapata, amilyet eddig még soha.

Jobb volt a Győr
Fotó: MTI

Szombat este rendezték a bajnok Győr és a kupagyőztes Debrecen összecsapását, hogy kiderüljön, ki a legjobb magyar futballcsapat jelenleg. A zöld-fehérek szerettek történelmet írni azzal, hogy először viszik haza a Szuperkupát, míg a Loki hatodik sikerére hajtott.

A nyáron megerősödött ETO akarata viszont erősebbnek bizonyult, hiszen könnyedén, 3-0-ra verték a piros-fehéreket.

“Húsz-huszonöt perc után teljesen átvettük a mérkőzés irányítását, rá tudtuk erőltetni a Debrecenre az akatarunkat, és ezután nagyon szép gólokat lőttünk, különösen a második találat volt az. Örülök neki, hogy olyan trófeát nyertünk, amilyen még nem volt a klubnak. Hálás vagyok a sikerért a vezetőknek, a játékosoknak, a szurkolóknak, a klubnak., a támogatóknak egyaránt” – nyilatkozta a meccs után Pintér Attila, a győriek mestere.

“Sajnos ma sok hibát vétettünk, nem játszottunk jól. Kevés labdát szereztünk a középpályán, ahol a sok új játékos miatt a megfelelő szinkron is hiányzott néha, és hát rúgtunk még magunknak egy gólt is.Van még csiszolni való a csapat játékánk. Öt napunk van arra, hogy kitaláljunk valamit és hatékonyabban játszhassunk a norvégok ellen az Európa Ligában” – ezek pedig már Kondás Elemér szavai, aki érthetően csalódott volt.

Ezzel a találkozóval vette kezdetét az új idény. A bajnokság indulásáig sem kell már sokat várni, hiszen július 26-án elrajtol az OTP Bank Liga.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik