Foci

A Guardiola-féle Bayern ismét nyert, még gólt sem kaptak

bayern-munchen(210x140)(2).jpg (bayern münchen, thomas müller, )
bayern-munchen(210x140)(2).jpg (bayern münchen, thomas müller, )

Negyedik nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte az FC Bayern München labdarúgócsapata.

Vasárnap Rostockban lépett pályára a Bayern München. Pep Guardiola csapata eddig mindhárom felkészülési összecsapását megnyerte (13-0-ra a Paulaner Dream Team, 3-0-ra a Brescia és 6-0-ra az SG Sonnehof Grossaspach ellen.)

Amennyiben lehet rangsorolni a csapatokat, talán a második legnehezebb ellenfél következett a bajorok számára a Hansa Rostock személyében.

Matthias Sammer sportigazgató elmondta, már egy éve megegyeztek, hogy játszanak egy meccset a nehéz anyagi helyzetben lévő Rostockkal. Michael Dahlmann, a klub elnöke nem tudta elégszer megköszönni a Bayern segítségét, szerinte a körülbelül egymillió eurós bevétellel a csapat képes lesz elindulni a harmadosztályban.

Bő húsz perc után már kettővel vezettek Lahmék, előbb maga a csapatkapitány volt eredményes, majd Ribéry is betalált.

A második félidőben Guardiola több helyen is változtatott, de a gólok nem maradtak el. A 75. percben Thomas Müller talált a kapuba, két perccel a vége előtt Mandzukic is meglőtte a maga góját.

Videó-A találkozó összefoglalója:

Eredmény-Felkészülési mérkőzés

Hansa Rostock – Bayern München 0-4 (0-2)

Gólszerzők: Lahm (20.), Ribéry (24.), Müller (75.), Mandzukic (88.)

A Bayern csapata: Neuer – Rafinha (Robben 46), Kirchhoff (Van Buyten 64), Boateng, Alaba (Can 64) – Kroos (Hojbjerg 81) – Lahm, Müller (Weihrauch 80), Ribéry (Schöpf 79), Shaqiri (Green 79) – Pizarro (Mandzukic 46)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik