Foci

Moyes bemutatkozott: kikapott a Manchester Uniteddel

manchester united (manchester united, )
manchester united (manchester united, )

Bangkokban játszott felkészülési meccset az angol bajnok. 1-0-ra kikapott.

David Moyes, a Manchester United új menedzsere lejátszotta első találkozóját új csapatával, és rögtön megtapasztalta, nehéz Sir Alex Ferguson örökébe lépni.

Igaz ez még akkor, is, ha a nyugat-európai csapatok gyakran megégnek egy-egy ázsiai túrán. Az Evertontól érkező szakember első kezdőcsapata a következő volt a Thailand Stars elleni thaiföldi meccsen: Amos – Fabio, Ferdinand, Evans, Buttner; Cleverley, Carrick, Anderson, Giggs; Januzaj; Welbeck.


Fotó: AFP

50 ezer drukker nézte a két csapat találkozóját. Már a meccs elején majdnem gólt szerzett a hazai csapat, de Evans az utolsó pillanatban tisztázott. Nem sokkal később Buttner megsérült, és Rafael állt a helyére.

A Manchester United hivatalos weboldala kiemeli Januzaj játékát, mint aki kezdettől fogva remekül focizott. A thai csapatból Winothai brillírozott, de a félidő végén Amos bravúrral hárította lövését.

Nem úgy az 50. percben, amikor Winothai már nem hibázott, ballal a kapuba lőtt.

Egy órát követően David Moyes hármat cserélt: beállt Lingard, Phil Jones és Wilfried Zaha. Épp utóbbi került a legközelebb ahhoz, hogy gólt szerezzen, de ez végül elmaradt.

Kikapott a Manchester United.

Eredmény – felkészülési mérkőzés:

Thailand Stars – Manchester United 1-0 (0-0)
gólszerző: Winothai (50.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik