Foci

Még fejlődnie kell a Fradinak

Ricardo Moniz (ricardo moniz, )
Ricardo Moniz (ricardo moniz, )

Ricardo Moniz vezetőedző szerdán látta, hogy kire számíthat.

Amint arról írtunk, a Ferencváros labdarúgócsapata Telkiben játszott 1-1-es döntetlent az Európa Liga-induló Piast Gliwice együttesével. A zöld-fehérek egyetlen gólját Böde Dániel szerezte, aki a 64. percben juttatta előnybe az FTC-t, ám a vendégek szinte azonnal válaszoltak erre.

“Az első félidőben hiányzott a kreativitás a játékosunkból, nem tudtunk sokszor a széleken ellenfelünk mögé kerülni. Bödét is kevés alkalommal hoztuk helyzetbe, de a második játékrészben az első igazi lehetőségét azonnal kihasználta. A második játékrészben lehetett látni, hogy kire lehet számítani. Ki kell emelnem Hidvégi Sándort, aki jó beadásokat adott, és fegyelmezetten visszazárt. A négy próbajátékos még szombaton bizonyíthat. Egyelőre nem tartunk ott, ahol a szezon elején kell majd lennünk, a mai találkozó rámutatott, hogy miben kell még fejlődnünk” – értékelte a szerdai mérkőzést Ricardo Moniz.

A döntetlennel egyébként a Ferencváros elveszítette hibátlan mérlegét a felkészülési időszakban, a döntetlent megelőzően ugyanis mindig nyert a csapat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik