Foci

Blama: emberelőnyben kikapott és kiesett a Vidi

videoton mtk (videoton, mtk, )
videoton mtk (videoton, mtk, )

Az Európa Liga első selejtezőkörében negatív meglepetés történt: a montenegrói hetedik helyezett Podgorica kiejtette a Videotont.

A fiatalokra építő Mladost Podgorica mindent megtett Fehérváron, amit meg lehetett, hiszen bár kikaptak, de gólt tudtak szerezni, így a 2-1-es vereség számukra nagyon is elfogadható volt, főleg úgy, hogy a biztos védekezésre építettek a visszavágón és arra, hogy egy gólt hátha találnak. És találtak is…

A 90 perc során túl sok izgalmat nem tartogatott a meccs, bár mindkét együttesnek volt esélye a gólszerzésre, de a Vidi csalódást keltően focizott, nem tudott a montenegrói együttes fölé nőni. 

Tegyük hozzá, a 82. percben Markovicot kiállította a játékvezető, így a fehérváriak a hajrában emberelőnybe kerültek, de ezzel a lehetőséggel sem tudtak élni. A 92. percben aztán a maroknyi magyar szurkoló is elcsendesült, amikor egy hazai lövés után kezezés miatt a mészpontra mutatott a bíró: a tizenegyest Knezevic vágta be.

Így 1-0-ra nyert a Mladost, összesítésben pedig 2-2-vel, idegenben lőtt góllal jutott tovább a kiscsapat. A Videoton számára véget ért a nemzetközi szereplés.

Eredmény – Európa Liga-selejtező, 1. forduló

Mladost Podgorica (montenegrói) – Videoton 1-0 (0-0)
Gólszerző: Knezevic (92.)
Továbbjutott a Mladost, 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik