Foci

Falcao mindent meg akar nyerni a Monacóval

Radamel falcao (radamel falcao, )
Radamel falcao (radamel falcao, )

Kedden mutatták be az AS Monaco sztárigazolását.

Egy nagyon alázatos Radamel Falcaót mutattak be kedden Monacóban – írja a hercegségbeli klub honlapja, amely azt is hozzáteszi, hogy a helyi média mellett a külföldi sportsajtót, valamint szurkolók százait mozgatta meg az esemény. A kolumbiai játékos Madridból érkezik a francia élvonal újoncához, amely 60 millió euróért vásárolta meg őt az Atlético Madrid labdarúgócsapatától.

“Egyértelmű a célunk: megnyerni minden sorozatot, amiben elindulunk” – mondta a Tigris becenévre hallgató csatár, aki azt is leszögezte, egyáltalán nem volt hiba a részéről Monacóba szerződni.

“Egy ilyen csapathoz jönni – ez minden futballista álma. Tudni, hogy egy ekkora projekt részese lehetek, az hatalmas bizakodással és jókedvvel tölt el.”


Monacóban nem csak a fizetés jó
Fotó: asm-fc.com

A 27 esztendős Falcao az elmúlt években egyike lett a világ legjobb befejező csatárainak, elég csak a Matracosoknál töltött idejét említeni, ahol minden sorozatot figyelembe véve 90 mérkőzésen 70 találatig jutott. És neki még nem is volt klasszisokból álló kiszolgáló személyzete.

“Ahogy mindig is mondtam, nekem az a célom, hogy gólokat szerezzek. Remélem ezzel bajnoki címhez tudom segíteni az AS Monacót. Ha sok gólt lövök, akkor boldog leszek” – így Falcao.

Az ex-portói csatáron túl még Éric Abidalt és Jeremy Toulalant is bemutatták kedden. Rajtuk kívül Ricardo Carvalho, James Rodriguez és Joao Moutinho érkezett Monacóba a nyáron.

Párizsban lassan elkezdhetik felkötni azt a bizonyos nadrágot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik