Foci

Coulibaly Portugáliában?

adamo coulibaly (adamo coulibaly, )
adamo coulibaly (adamo coulibaly, )

Portugál és francia lapértesülések szerint a DVSC-TEVA támadóját kiszemelte a Vitória Setúbal labdarúgócsapata.

A kezünkbe került a lisszaboni A Bola egyik száma, amelyet lapozgatva a 17. oldalon egy ismerős arcba botlottunk: a sportnapilapból Adamo Coulibaly, a Debrecen csatára „mosolygott vissza” ránk. A lap értesülései szerint a francia focista könnyen elképzelhető, hogy Portugáliában köt ki, a Vitória Setúbal együttese vetett rá szemet – erről hazájában is cikkeztek.


Adamo Coulibalyról írtak Portugáliában
Fotó: Sport24

A Vitória az előző idényben csak a 12. lett a portugál élvonalban, mindössze két pont választotta el a kieséstől. A csapat egyik nagy gyengesége a gólszerzés volt, a 30 szerzett találatnál csak egyetlen együttes (az Olhanense) jegyzett kevesebbet. Nem csoda, ha a vezetőség a támadószekción erősítene és Coulibaly a zsinórban megnyert két gólkirályi címével keltette fel a klub érdeklődését.

A 31 esztendős francia csatár szerződése lejárt Debrecenben és ugyan benne volt a pakliban, hogy marad a cívisvárosban, a héten már azt mondta, hogy nem újítja meg a kontraktusát, távozik a Lokitól. Már csak az a kérdés, hol köt ki a jó fizikumú csatár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik