Foci

A Spurs védőjének fogalma sincs, ki az a Paulinho

paulinho (paulinho, )
paulinho (paulinho, )

A Tottenham Hotspur bejelentette új brazil játékosának érkezését. 20 millió eurót fizettek érte.

Első nagy igazolásával szombaton büszkélkedhetett el az észak-londoni klub. A Tottenham megszerezte a Corinthianstól Paulinhót.

A 24 éves középpályás 20 millió euróért költözik Angliába, ráadásul nagy önbizalommal, hiszen a válogatottal a minap megnyerte a Konföderációs Kupát.

Paulinho villogott is a tornán, hiszen gólt szerzett Japán és Uruguay ellen is, és a spanyolok elleni döntőben is szerepet kapott.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a Spursben játszhatok tovább. Hatalmas megtiszteltetés, hogy olyan nagy klubba kerülök, mint a Tottenham” – mondta Paulinho.


Paulinho
Fotó: AFP

André Villas-Boas a hírek szerint még mindig bízik abban, hogy a csapat meg tudja szerezni a Barcelonától David Villát, vagy ha ez nem sikerül, akkor a White Hart Lane-re költözik az Aston Villától Christian Benteke.

Érdekes viszont Benoit Assou-Ekotto, a Spurs kiváló védőjének reakciója a brazil érkezésére:

“Fogalmam sincs, ki ő, és hogy néz ki. Nem követtem az eseményeket. Mondjuk pár éve, mikor egy edzésen odaköszöntem Rafal van der Vaartnak, hogy “hello”, akkor sem tudtam, hogy van der Vaarttal beszélek. Nem értem, miért nem értenek meg amiatt, hogy nem érdekel a foci. A legtöbb ember nem viszi haza a munkáját, én sem viszem haza” – mondta a Assou-Ekotto.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik