Foci

CR7 maradna a Real Madridban

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

Koktélpartin járt Monacóban Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballcsapatának sztárja. A jövőjéről beszélt.

A portugált természetesen a jövőjéről kérdezték az újságírók. A támadó elmondta, jól érzi magát Spanyolországban, de egyelőre a pihenés tölti ki hétköznapjait.

A történethez hozzátartozik, hogy sajtóértesülések szerint a Monaco akár 100 millió eurót sem sajnálna kifizetni azért, hogy Cristiano Ronaldo a nyártól a miniállamban futballozzon.

„Ez nem a megfelelő pillanat, hogy a jövőmről beszéljünk! Lesz még elég alkalom erre az előszezon kezdetéig. Most az a legfontosabb, hogy élvezzem a mai estét. A kollégákkal, a családommal. Most erre koncentrálok! -kezdte Ronaldo.

Szeretek a Real Madridban játszani. Négy éve futballozom Spanyolországban, és ez a tervem a jövőre nézve is. A válogatottban játszó társaimmal pedig minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kijussunk a jövő évi Világbajnokságra. Jelenleg ez a legfontosabb célunk a nemzeti együttessel. Ha kijutottunk, akkor majd Brazíliában kiderül, mire is lehetünk képesek a tornán.”

„A pihenés most nagyon jól jön. Elképesztően kemény tíz hónapon vagyunk túl. Igyekszem minél több időt tölteni a családommal, a gyermekemmel és a barátnőmmel. Számomra ez jelenti a pihenést” – mondta Cristiano Ronaldo Monacóban.

Videó így beszélt Ronaldo a jövőről:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik