Foci

Kiscsapatnak mondott igent az olasz klasszis

Antonio Cassano (antonio cassano, )
Antonio Cassano (antonio cassano, )

Antonio Cassano az idei olasz bajnoki tizedik helyezett Parma együtteséhez csatlakozott a gyenge szezont produkáló Intertől.

A 30 éves labdarúgó hatodik olasz élvonalbeli klubjában szerepel majd a következő idénytől. Pályafutását a Bari színeiben kezdte, majd a Roma, a Real Madrid, a Sampdoria, az AC Milan és az Inter csapatát is megjárta.


Cassano újabb olasz csapatnál próbálkozik
Fotó: AFP

Antonio Cassano tavaly ősszel még arról beszélt, szívesen visszatérne Genoa városába, ahol megismerte feleségét és a Sampdoriában töltött évei alatt lakott. Cassano tervét a Sampdoria klubelnöke, Enrico Preziosi azonban nem támogatta és kijelentette, hogy nem ad sok esélyt a játékos visszatérésének:

Egyedülálló és páratlan a futballtudása, azonban a csapatot körülvevő anyagi nehézségek miatt nem engedhetjük meg magunknak, hogy leigazoljuk – mondta a klubelnök. – Nem egyszerű vele szerződést kötni, és a fizetése túl magas. Ezért úgy gondolom, sosem lesz szerződése Cassanónak a klubbal.”

Az idei szezonban 7 gólig jutó csatár így sem maradt csapat nélkül, a Parma a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett Cassanóval, aki a sárga-feketéknél folytatja pályafutását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik