Foci

Az M1 nyerte a versenyfutást

tévé (tévé)
tévé (tévé)

A Győr – Maccabi Tel-Aviv labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzést és az az Európa-ligában érdekelt Bp. Honvéd és a Videoton csütörtöki kupameccseit is élőben adja az M1.

Amíg a magyar csapatok szerepelnek a nemzetközi porondon, addig mindenképpen jelentős az érdeklődés a nézők és a tévétársaságok részéről is a közvetítési jogokat illetően. Hogy a BL-főtáblán vagy az EL-főtáblán érdekelt lesz-e valamelyik csapat, azt nem tudhatjuk, csak remélhetjük, de úgy tűnik, a selejtezők első körének meccsét az MTVA nyerte.

Az M1 közvetíti ugyanis a Budapest Honvéd csütörtöki montenegrói vendégjátékát a Celik Niksic otthonából (17.30-tól), majd 20.30-tól következik a Videoton – Mladost Podgorica összecsapás. Július 17-én, szerdán 20:15-tól az M1 élőben közvetíti továbbá a Győri ETO – Maccabi Tel-Aviv labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzést, majd a visszavágót is június 23-án, kedden 20.15 órától.

„A közmédiában cél, hogy minél több és színvonalasabb sportesemény közvetítési jogát megszerezzük, ám azok a sportjogok a legfontosabbak számunkra, amik magyar versenyzőkhöz, magyar csapatokhoz köthetők” – mondta el Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője.

„Ahogy tavaly, idén is közvetítünk BL- és El-selejtezőmeccseket.  Először a Győr vezetésével sikerült megállapodnunk a magyar bajnok Tel-Aviv elleni oda- és visszavágójának tévés közvetítésére. Reméljük, a Győr sokáig menetel a BL-selejtezőkörében, és így a mi együttműködésünk is hosszú távú lehet. Csütörtökön a Vidi és a Honvéd odavágóit is élőben adjuk” – tette hozzá a sportfőszerkesztő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik