Foci

Higuaín barátnője már az Arsenalban

Soledad Fandino (sport, foci, labdarúgás, higuaín, )
Soledad Fandino (sport, foci, labdarúgás, higuaín, )

Jack Wilshere az ágyúsok középpályása megígérte, hogy a Real csatár érkezésekor a lány fotóját kiteszi az öltöző falára, így minden csapattársa láthatja a "tiltott gyümölcsöt".

Az Arsenal hosszú idő után nagybevásárlásra készül. Első sorban csatárposzton kívánnak sztárt igazolni, így nem csoda, hogy Arsene Wenger első számú kiszemeltje a Real argentín gólzsákja Gonzalo Higuaín.

Jack Wilshere az ESPN egyik interjújában elmondta véleményét a Real Madrid támadójáról, ami után az argentin barátnőjéről is szó esett. A beszélgetés a következőképpen zajlott:

ESPN: „Várod már, hogy Higuaín az Arsenal játékosa legyen?”

Wilshere: „Sosem játszottam még ellene, de bárki, aki a Real Madridban vagy az argentin válogatottban szerepet kap, csakis minőségi lehet.”

ESPN: ”A minőséggel kapcsolatban, láttad már Higuaín barátnőjét fehérneműben pózolva? Néhányat kinyomtattam és elhoztam neked, hátha nem volt még hozzájuk szerencséd.”

Wilshere: (kitágult szemekkel mosolyogva)”Na, ezek a képek tuti, hogy kint lesznek az öltöző hirdetőfalán. Néhány játékos szeret a többiek barátnős képével viccelődni és az illető tudta nélkül kitenni a falra.”

Íme a hölgy, Soledad Fandino képei. Mi is kitennénk az üzenőfalra!

Fotók: facebook.com/Soledad Fandino

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik