Foci

A Monaco nem áll le, még többet akar

claudio ranieri (claudio ranieri)
claudio ranieri (claudio ranieri)

Claudio Ranieri, a Monaco edzője reméli, hogy a hercegségi alakulat tud még néhány játékost igazolni a nyáron.

A francia másodosztály bajnoka – köszönhetően a tetemes anyagi javakkal rendelkező tulajdonosnak – nagybevásárlást tartott, hiszen magukhoz csábították Radamel Falcaót, Ricardo Carvalhót, James Rodriguezt és Joao Moutinhót, több kisebb név mellett.

Ennek ellenére Ranieri szeretne még igazolni, hogy igazán ütőképes legyen a Monaco az élvonalban, és visszakerüljön a csapat az élmezőnybe, egészen pontosan Bajnokok Ligája-indulást érő helyre.

„A klub célja, hogy a top 3-ban végezzen, de ehhez még hiányzik néhány labdarúgó, akik pluszt adhatnak az együttesnek. A keret sokat változott az elmúlt szezonhoz képest, sokkal erősebb lett, de még nem vagyunk készen” – mondta az olasz mester.

„Egyelőre még nem értük el a Paris Saint-Germain szintjét, bár tudom, hogy az emberek komoly harcot látnak majd köztünk a bajnoki címért folyó harcban. Ambiciózus játékosaink vannak, és sok pénzünk.”

Az AS Monaco hét francia bajnoki címmel büszkélkedhet, leguitóbb 2000-ben végeztek a tabella élén, míg 2004-ben másodikok lettek a BL-ben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik