Foci

Neymar a Barcába csábítaná Rooneyt

Wayne-Rooney(210x140)(1).jpg (wayne rooney, )
Wayne-Rooney(210x140)(1).jpg (wayne rooney, )

A Manchester United labdarúgójának még bizonytalan a jövője, ám a katalán gárda új tehetsége, Neymar szívesen játszana vele egy csapatban.

A 27 éves, angol válogatott csatárt, Wayne Rooneyt még két évig köti szerződés a Manchester Unitedhez, ám az utóbbi időben gyakorlatilag az összes tehetős nagycsapattal hírbe hozták.

Vasárnap is pletykáltak a támadóról, mégpedig azt, hogy Rooney és az újonnan érkező menedzser, David Moyes, titkos találkozón értekeztek a focista jövőjével kapcsolatban. A támadó állítólag kijelentette, hogy maradna az Old Traffordon, amennyiben pénzügyi kívánságainak eleget tenne a vezetőség.

Az FC Barcelona frissen igazolt brazil sztárja, Neymar viszont szeretné, ha az angol követné őt a nyár folyamán a spanyol bajnoki címvédőhöz.

Néhány alkalommal találkoztam Wayne-nel, aki nagyon jó srácnak tűnik. De annál is fontosabb, hogy ő a világ egyik legjobb játékosa és nagy csodálattal figyelem a játékátWayne a legtechnikásabb focista a világon. Játékával csak javítaná a Barcelonát, meg persze bármely klubot a világon. Egy álmom válna valóra, ha vele játszhatnék egy csapatban“- mondta a brazil.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik