Foci

Coulibaly elhagyja Debrecent

adamo coulibaly (adamo coulibaly, )
adamo coulibaly (adamo coulibaly, )

Ugyan Adamo Coulibaly még nem döntött arról, hol folytatja a pályafutását, de nagy valószínűséggel távozik Debrecenből a labdarúgó OTP Bank Liga legutóbbi két idényének gólkirálya.

„Nem maradok Debrecenben. A szerződésem lejárt és nem fogom megújítani. Minden időszak véget ér egyszer, s nekem ez eljött Magyarországon” – olvasható a Digisport román nyelvű honlapján a francia csatár nyilatkozata.


Coulibaly életében lezárul egy korszak
Fotó: MTI

A nyári szünetet követően Adamo Coulibaly múlt hét csütörtökön tért vissza Debrecenbe, ahova vasárnapig kötötte kontraktusa. Mivel július elsejétől már szabadnak számít az elefántcsontparti felmenőkkel rendelkező támadó, így több klub is megkereste, sajtóértesülések szerint a román bajnok Steaua Bucuresti és a török Denizlispor a két legélénkebb érdeklődő.

„Mi korábban megtettük az ajánlatunkat Adamo Coulibalynak, de erre egyelőre nem kaptunk választ. Sajnos többet nem tudok most mondani, mi sem rendelkezünk több információval vele kapcsolatban” – mondta Szilágyi Sándor, a debreceni együttest működtető gazdasági társaság cégvezetője.

A 31 éves Coulibaly a DVSC-TEVA színeiben összesen 66 élvonalbeli találatot jegyzett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik