Foci

Az Evertonból hárman mennek Manchesterbe

David-Moyes(210x140)(1).jpg (david moyes, )
David-Moyes(210x140)(1).jpg (david moyes, )

David Moyes, a Manchester United futballcsapatának újonnan kinevezett menedzsere megkezdte a szakmai stáb átalakítását a következő szezonra.

Mint ismeretes, Sir Alex Ferguson visszavonulásával David Moyes lett az új vezetőedző a Vörös Ördögöknél. Vele együtt néhány új érkező is akad, akikkel korábban az Everton csapatánál együtt dolgozott.

Egyikük, Steve Round lesz Moyes asszisztense, akivel négy évig dolgozott együtt korábban a liverpooli kékeknél. Chris Woods kapusedző a másik érkező, aki 15 éve dolgozott az Evertonnál, emellett az Egyesült Államok válogatottjánál is tevékenykedik két éve. Harmadikként pedig Jimmy Lumsden, aki már a Preston North End csapatánál, majd az Evertonnál is Moyes mellett dolgozott.

Mindhármukkal évek óta együtt dolgozom, és örülök, hogy csatlakoznak hozzám és ehhez a nagyszerű klubhoz. Komoly szakemberek, és nagyon tisztelem őket. Úgy gondolom, hogy segítségükkel könnyen veszem az akadályokat, és együtt egy nagyszerű és sikeres csapatot fogunk irányítani” – tette hozzá Moyes.

Ed Wooodward, a klub alelnöke örömmel fogadta az új munkatársakat: „Úgy vélem, hogy David az új csapatát beépítve a már meglévő szakmai stábba, nagyon jó munkát fog végezni nálunk, és önbizalommal készülhetünk a következő futballidényre.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik