Foci

Rudolf gólt lőtt, nyert a Fradi

Nekiveselkedtek a labdarúgó NB I. szereplői a nyári felkészülésnek, már edzőmeccseket is rendeztek.

Az első olyan nyári hétvégét éljük, amikor már több felkészülési meccset is letudnak az OTP Bank Liga szereplői. A legérdekesebb összecsapás szombaton a Debrecen és a Diósgyőr találkozója volt.

A Lokiban még nem volt ott a pályán Adamo Coulibaly, holott a francia-szenegáli játékos már Debrecenben van. A DVTK-ban viszont mindhárom új igazolás, a brazil Alves, a bosnyák Husic és az MTK-tól érkező Nikházi is ott volt, ezzel együtt 2-1-re a DVSC győzött. A miskolciak gólját Rudolf Gergely szerezte volt csapata ellen.

A Kecskemét 14-2-re nyert a Bölcske ellen, a lila-fehérek új vezetőedzője, Bekő Balázs jelezte, hogy Mohl Dávid és Vaskó Tamás is távozóban van a klubtól.

Az újon Mezőkövesd 21-0-ra nyert Sajószögeden, Olasz Dénes hét gólt szerzett. A Pécs egy orosz másodosztályú csapat ellen győzött 2-1-re, az Európa Ligában jövő héten meccset játszó Honvéd viszont 1-0-ra kikapott idehaza a lengyel Gliwiczétől.

A Győr 3-2-re nyert az ETO Parkban az osztrák másodosztályú Parndorf ellen, gólt rúgott a 120 perces meccsen a Honvédtól igazolt Martinez is.

A Ferencváros a Szekszárddal edzett, méghozzá a Puskás Ferenc Stadionban: a tolnaiak 4-1-re kikaptak, a zöldek góljait Cukic, Jenner, Busai és Böde szerezték.

Videó – a Ferencváros edzőmeccsének összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik